03-01-07

BLOGLAND, er gaat een wereld voor me open!

Tot voor kort was een computer voor mij iets van een andere planeet...

Een soort Marsmannetje die altijd net iets anders uitvoert, dan wat je zelf wou bereiken. Ik meed het ding als de pest, ik kon zelfs nog geen  " apestaartje " getikt krijgen, dus hoorde een e-mail ook bij die andere planeet.

who1

 

Toen mijn zusje van Huisje Weltevree me belde over haar nieuwe blogje, liet het me eerlijk gezegd Siberisch koud ! En het kan daar vriezen hé !

Twee weken gingen voorbij, ik had al eens aan mijn man gevraagd om te gaan kijken, en vond het best wel grappig, maar ja,ik kon dat blogje niet op eigen houtje uit die computer krijgen ! Toen heeft hij het blogje bij de favorieten gezet zodat ik af en toe eens kon gaan kijken.

Op een week tijd was ik helemaal verkocht, en wat volgde hield niemand voor mogelijk ! Op het kerstfeest in Huisje Weltevree is mijn blogje dan geboren...

Ik had dan wel een blogje, maar al de rest was voor mij Japans en Chinees, ofte....Bloggerslatijn !

Ik geef niet op , als ik ergens mijn hoofd

oogjes

 

opzet , dan moet ik er iets van kunnen maken, anders blijf ik er liever af.

Bloggen brengt me elke dag dichter bij andere mensen, ook mijn eigenste dierbare familie die soms wel wat ver van mij af is . Je deelt in ander lief en leed, een lach en soms een traan, of een krop in je keel...

Ik word elke dag een klein beetje handiger , en dat Mars machientje doet steeds meer wat ik vraag...

 Ik vond mijn foto's terug die al jàààren op de digitale camera opgeslagen zijn . Ik kan ze terug bekijken en met jullie delen op mijn blogje!

Ik krijg leuke en lieve reacties binnen van mensen die ik niet ken, en ben elke dag benieuwd om ook eens bij hen te gaan lezen.

Wat een wondere planeet,is me dat  ! BLOGLAND  jawel!!!

 

PS Als je bij mij op bezoek komt in mijn Hemelhuisje, vergeet dan niet om ook eens naar beneden te scrollen en links en rechts ook eens rond te zien, daar wordt ook hard aan gewerkt hoor !

 

Bedankt allemaal, ik heb een dimensie toegevoegd aan mijn dagelijks leven, en het bevalt me reuze...

20:34 Gepost door Jientje in Web | Permalink | Commentaren (9) | Tags: blogperikelen, humor |  Facebook |

Commentaren

hallo Jientje Zo is het bij mij ook begonnen.En ik ken er nog niet veel van.Maar dat trek ik mij niet aan.Ge hebt contact met andere mensen en heel veel lieve mensen.
En het is een mooie bezigheid.Zeg jij hebt ook een leuke poes.Nog lieve groetjes.

Gepost door: janoke | 03-01-07

Ik Ken er ook niet zoveel van ze van die bak waarvoor ik zit.Bij problemen heb ik een adres:mijn ventje.Maar mijn blogjes heb ik helemaal gedaan,soms vraag ik ook hulp aan medebloggers hoe zij aan iets kwamen die ik op hun blog leuk vond en dat is dan weer een ervaring rijker hé.Nog een fijne avond verder

Gepost door: Angélique | 03-01-07

aiai, Hallo Jientje, en ik die dacht dat Karel en Paulien zo'n brave engeltjes waren!
Ik merkte hier links en rechts veel beren op, maak jij die zelf? Vooral die onder de V-links vind ik prachtig!

Liefs en groetjes
inge

Gepost door: inge | 03-01-07

beren Oeps, eens heel je blogje gelezen en nu weet ik het antwoord op mijn vraag al hoor! Enne, ik hoor bij deze die van beren houden, vraag maar aan Bientje! Wij hebben in onze traphall zelfs een heel groot wandtapijt van Boyds Bears (friendship is uplifting) hangen.

Liefs en groetjes
inge

Gepost door: inge | 03-01-07

Bij mij is het ook langzamerhand moeten gaan, en beetje bij beetje wat bijgeleerd, maar ik vind het wel fijn in blogland!
Vele groetjes,

Gepost door: CIA | 03-01-07

Ben uit mijn badje klaar voor mijn bedje...
ben nog twee keer gestoord geweest door de telefoon in bad... tja, en juust als ik het eens nodig had van ongestoord met een glaasje wijn en een nootje en een boekske in bad te liggen dobberen!
Je doet dat hier goed in blogland!
Liefs

Gepost door: Bientje | 03-01-07

Knap... ...gedaan in ieder geval je blogje. Voor iemand dat een computer als iets van een andere planeet beschrijft kan je er aardig mee omgaan. Prutsen doet iedereen weleens...
In ieder geval zoals ze bij mij zeggen ''chapeau'' hoor.
Liefs

Gepost door: Myriam | 04-01-07

Oeps Zoals je kan zien heb ik mijn url fout geschreven. Sorry voor het foutje...

Gepost door: Myriam | 04-01-07

Even kennis maken Dag Jeannine,toevallig je blogpagina ontdekt .Ook ik ben een beginnende computter gebruiker,en op mijn ouderdom wil niet alles even goed vlotten .Maar kom ook ik trek mij daar niets van aan .Ik hoop dat je mij nog kent? Proficiat met je foto's en alle dingen meer .Tante Godelieve

Gepost door: De Keyser Godelieve | 29-04-10

De commentaren zijn gesloten.