26-02-07

Een beer blijft nooit alleen...

Mijn berenverzameling begon met een heel klein mini-beertje voor Neeltje.

IMG_1475
Het is het beertje dat rechts op de foto aan haar voetje ligt . Neeltje moest nog een knuffelbeertje krijgen om helemaal "af" te zijn, en we gingen ernaar op zoek op de rommelmarkt. In plaats van eentje...kwam ik er al meteen met drie naar huis ..En dat was het begin.Iberen
Ik bracht er mee van op reis, het kleintje hier heet Muffy Vanderbear, de jongste telg uit het gezin van Cornelius en Alice Vanderbear... Hij komt helemaal uit Florida, en was het enige beertje dat ik kon vinden zonder kleren, ik vond toen de opgedirkte Amerikaanse stijl helemaal niet mooi !!
Al gauw kreeg ik ze cadeau ook, alleen bleef het op de duur niet meer bij kleintjes !
Bientje leerde me ze zelf te maken, mijn eerste beertje is gemaakt uit een oud jasje van mij !! Er zijn er nog vele gevolgd... De gele heb ik zelf gemaakt, en de baby-face met de grote crèmekleurige strik, naast Professor Blogovski ook !
beren2Ze hebben alletwee een muziekje..Professor Blogovski houdt me nu gezelschap op mijn computerstekje. Hij draagt een brilletje en hij heeft een boek met echte prentjes... Met een sleutel in zijn zijkant kan je hem opwinden, dan speelt hij  " My Way ", en zijn kopje draait van links naar rechts !!
Dit zijn er nog maar een paar hoor, wie ooit een beer in huis neemt weze gewaarschuwd.... ze nodigen allemaal een vriendje uit ...
en ze nemen je huis over , voor je het weet zitten ze overal, en ik kan 't weten !!

20:04 Gepost door Jientje | Permalink | Commentaren (12) | Tags: interieur, beren |  Facebook |

Commentaren

Ziet er heel lief uit! :-) Mijn moeder verzamelt ook beren...ze nemen het huis over! :-) Ik heb er...uuhhmmm..3 waarvan 2 met jong! hahah!
En ik kreeg vanmiddag een heel verdrietig mailtje van lena, dus ik wist het trieste nieuws al...ik ben er de hele dag al confuus van...zó erg! :-(
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 26-02-07

Wat knap zeg Jientje, die beren. Echt schattig. Ik hoop dat de griep je bespaard is gebleven en dat het enkel een dagje in mineur was.
Groetjes.

Gepost door: ceecee | 26-02-07

beren en poezen we kunnen ze niet missen hé zusjes?!
En toch moeten we afscheid nemen van Razzie!
Liefs

Gepost door: Bientje | 26-02-07

Oh ben zo blij... dat jíj mijn postje in ieder geval al kon waarderen...ik hoop lena ook!
Ik zit hier de hele avond al zo mee in m'n hoofd, ik kende het hele beestje amper, maar ik wéét gewoon hoe rot lena zich nu moet voelen, dus ik móést wat doen, maar was zó bang dat mensen het zouden zien als goedkoop scoren ( het is normaal bij mij vaak toch wel van hupfaldera enzo hè)...en dat was dus echt helemaal de bedoeling niet!!!
En ben het met je eens...ik ben zelf helemaal voor euthanasie bij mensen ook hoor..het zou een hoop ellende kunnen besparen.
Liefs.

Gepost door: mizzD | 26-02-07

@ lena Lieve zus, ik weet hoe hard het is, zit hier zelf met de tranen in mijn ogen, maar bedenk ook eens hoe mooi het is dat een diertje toch niet moet afzien ! Hij is rustig kunnen inslapen, is van de onrust verlost....Dat doen ze voor ons niet, hoe erg je er ook aan toe bent ! 't Zal leeg zijn nu, en geen ander kan zijn plaats innemen... Maar hopelijk verzacht eentje gauw je verdriet.....xxx

Gepost door: jientje | 26-02-07

Ik ken de bloggers... als hele fijne meelevende mensen hoor. Maar reakties zijn niet verplicht natuurlijk...sommige mensen weten inderdaad bij verdriet hun gevoel niet goed onder woorden te brengen...ik vind dat zelf ook best wel moeilijk, maar probeer het altijd wel. Een ieder moet doen waar ie zich goed bij voelt hè...misschien denkt een ander: ik kan beter mijn mond houden, want alles wat ik zeg, komt er verkeerd uit nu. Dat kan ook hè?
Pffff...wat een verhaal!:-)
Ik ga proberen te slapen.
Welterusten.

Gepost door: mizzD | 26-02-07

Bedankt zusje! Ik heb me nog nooit zo gesteund gevoeld in iets als nu. Mensen die ik niet ken geven hele lieve reacties en je kan niet geloven hoe goed dat doet! Alles is heel sereen verlopen en nu heeft hij weer zijn welverdiende rust. Ik weet wat ik voor hem gedaan heb en ik weet ook dat ik de juiste beslissing nam. Hij is in onze armen ingeslapen en ik heb hem steeds geknuffeld en tegen hem gepraat. Heb hem ook gezegd dat hij de groetjes moest doen aan Niles. Het is hier nu wel erg stil en dat went niet. Ik zit hier nu weer te wenen van al die lieve reacties. Bedankt!!!

Gepost door: lena | 27-02-07

Ach... verzamelen, ik zou er ook mee moeten stoppen. :-)

Gepost door: nana | 27-02-07

Een ... ... verzameling beren heb ik niet, maar toen ik een week oud was, kreeg ik een beer en die is altijd blijven "bestaan". Ttz, er werd een wollen pakje voor gebreid omdat anders zijn armen en beentjes eraf vielen. Maar hij is er nog steeds.
... iets anders, kan jij voor mij een MEGA-DIKKE-KNUFFEL bezorgen aan Lena. Zeg haar maar dat die in dergelijke momenten heel goed doen, dat ik veel ervaring heb in knuffelen, want ik oefen elke dag. 't Is shittig wat ze meemaakt.
Zoete groetjes

Gepost door: Breydel | 27-02-07

Ik had vroeger ook een bel knuffels (niet alleen beren), die liggen nu ergens in een doos op zolder. Degenen die er nu staan zijn voornamelijk disneyknuffels: teigetje en winnie en lollie en mickey en minnie; en dan ook mijn grote koala van australië
Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 27-02-07

Hé...! Alles goed met jou?
Goed kunnen slapen?
Geen griep? :-)))
Lekker wezen werken?
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 27-02-07

Ik heb... BERGEN knuffels en dat meen ik. Ik weet niet waar ik ze moet zetten !!!!!
groetjes en knuffels

Gepost door: Paulien | 27-02-07

De commentaren zijn gesloten.