27-02-07

Waar was je, en wat deed je ??

20 juli 1969...

Ik was net geen twaalf jaar oud, en samen met mijn papa en zus Lena waren we op bezoek bij onze favoriete groottante, de jongste zus van mijn grootmoeder.
Ik ging daar heel graag naartoe, ben daar zelfs nog op vakantie geweest, als ik me goed herinner. Tante Madeleine had een televisie, iets wat we zelf thuis toen nog niet hadden .Zo'n toestel was op zich natuurlijk al héél aantrekkelijk en interessant in die tijd, maar er was méér !! Er was wereldnieuws die dag, een kleine stap voor een mens... een grote sprong voor de mensheid !!

Noorderlich tanw maanlandingWe bleven kijken en vergaten de tijd !
Toen we weer thuis kwamen was het al ver voorbij onze bedtijd....
En we zullen vast en zeker heel erg opgewonden verteld hebben over de beelden die we gezien hadden... We werden in ons bed gestopt, en nog geen half uurtje later door een wanhopige papa er terug uit gehaald !!
Maar wat was er dan ondertussen wel gebeurd ?? Papa had, waarschijnlijk geïnspireerd door de beelden uit de ruimte....
ruimtevaart19

er ene laten vliégen  !!! Man, man, man, enne , ja hij kon ( en kan ) er wat van !! Beter in de wijde wereld dan in mijn nauwe buik, zal hij gedacht hebben!

O jee, niet normaal !! Maar mama wàs al een beetje over haar toeren omdat we zo laat thuisgekomen waren, en dit kon er echt niét meer bij !! Ze kregen een rél, ook niet normaal ...Lena en ik zaten huilend op de trap, we dachten dat onze ouders de volgende morgen uiteen zouden gaan !! Mama wou niet meer bij papa slapen , en wij moesten haar tot andere gedachten brengen ..Een klein drama in ons kinderleven .... een grote gebeurtenis voor de mensheid !!
1988931896_1999998249_apollo

21:08 Gepost door Jientje | Permalink | Commentaren (12) | Tags: nostalgie, humor |  Facebook |

Commentaren

Jientje Nog 29 en je zal wel terug ergens een hunk zien verschijnen .Jammergenoeg zal ik niet mee kunnen kijken naar je rond getal want ik moet stillan naar bed en morgend de vroegen.
Dus zal ik je nu maar proficiat wensen met je6000+

Ik wens je nog snel een fijne avond toe voor ik naar mijn bedje ga.
Lieve groetjes

Gepost door: Angélique | 27-02-07

shitty business Ja, deze weet ik nog! Papa haalde ons er dan bij om zijn gelijk te kunnen halen tegen haar!
Liefs

Gepost door: Bientje | 27-02-07

WHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA! Sorry...jullie zullen het toen wel helemáál niet leuk hebben gevonden, maar zoals je het vertelt en dat dat plaatje erbij...hilarisch! :-)))
Tjonge...dus jullie pa had jullie hulp nodig tegenover je ma?? Nou, dat kwam bij ons niet voor hoor...pa en ma waren gewoon één en ten opzichte van ons waren zij als er gestraft moest worden, the bad cop and the good cop! hahahahahahaa!
Btw...en wat hád je dan nu bedacht dat je had willen worden?? Chefkok?? :-)))
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 27-02-07

Heb trouwens die maanlanding ook gezien... maar vond het al 9-jarige maar een saaie bedoening...het ontging mij ten ene male dat het iets bijzonders was...al zaten mijn vader en oudste broer bijna in extase van de spanning! :-)
Doeidoeiiiiiiiii!

Gepost door: mizzD | 28-02-07

Rond getalleke!!!!!!! Proficiat met je 6000 bezoekers!! Laat de hunks nu maar komen. Enne, de Nederlandse Libelle is hier idd niet te krijgen. Breng ik elke week van ginder mee. Op een half uurtje ben ik over de grens dus dat is geen grote moeite. En veeeel leuker en vriendelijker winkelen. Groetjes xxx

Gepost door: nana | 28-02-07

De ... ... maanlanding herinner ik me nog vaag. Maar de huiselijke problematiek des te meer, alleen niet voor blogbeschrijving vatbaar.
... iets anders, moest je ooit verlegen zitten om een nieuwe look op je blog. Ik kreeg gisteren rond 23u per reactie diverse ideeën van iemand die er blijkbaar geen raad mee weet.
Groetjes

Gepost door: Breydel | 28-02-07

Wat riek ik hier ... Voor de maanlanding ben ik een beetje laat geboren, maar je verhaal en dan die picture derbij heel geslaagd. Proficiat nog met je 6000ste bezoeker.
Liefs

Gepost door: MYriam | 28-02-07

Aaaaah ... ... dat was voor mij, oeps misverstandje, ik dacht dat je me kwam vragen in welke kleur je dat kakbruin van je blog best kon wijzigen.
Nu snap ik 'em !

Gepost door: Breydel | 28-02-07

Tja, ik was er toen nog niet, ze zijn twee jaar te vroeg geland. :)
Mijn broer was toen zes maand oud, dus die zal het hem ook niet herinneren, haha

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 28-02-07

6000+ !! Zat gisteren nog op 9, maar het werd écht te laat! Maar congratzzzzzzzzzz met zoveel bezoekertjes hè jientje! Het is toch een soort van erkenning hè, dat je een leuk blogje hebt!
Als nana hem gevangen heeft, kost haar dat een hunk! Ik ben benieuwd...!! hahahahhaha!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 28-02-07

Ik heb hunks op mijn blogjes staan. hihi.

groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 28-02-07

zeer fijn gelezen fijne blog

Gepost door: frank | 28-02-07

De commentaren zijn gesloten.