06-03-07

Provençaalse humor..

Vandaag heb ik een kort postje voorzien...dan moeten jullie niet zo ver naar beneden scrollen om nog eens te gaan kijken naar dat van gisteren !!! hihihi !
Ik denk toch aan alles hé !!vangogh niet dood
 

Dit is een opschrift op een gevel in St-Rémy, de stad waar Van Gogh geleefd  heeft... Maar dan wel niet in dit huis ! En hij is er niet gestorven ook niet !

Schitterend, toch !

19:20 Gepost door Jientje in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

Alhoewel ... ... dergelijke opschriften je niet bepaald hard doen lachen, vind ik dit wel heel goeie humor, waar ik van houd.
Groetjes

Gepost door: Breydel | 06-03-07

schitterend dit is gewoon prachtig!

Gepost door: ann | 06-03-07

Ja Bientje ben nog gans de dag aan het nagenieten geweest van je hunkjes, nu pas thuis gekomen en door MizzD even hun borstharen komen controleren whahahaa, ja echt héél knap van je gedaan, ben hier al dikwijls geweest weet je, maar ben nu niet zo'n held om zomaar iets nà te laten, vooral ik hem zelf geen blog, maar door Lena( ook iemand zonder blog) heb ik wel meer durf gekregen, maar het ijs is gebroken meis en hartstikke bedankt voor je welkomswoord!

Gepost door: Greta | 06-03-07

Oei oei Greta haalt ons allemaal door elkaar! Ze weet ook blijkbaar nog niet dat wij, Jientje, Bientje en Lena zussen zijn... Mizzke zal het ze wel uitleggen denk ik!
Prachtig opschrift hé van Van Gogh!
Je moet er maar opkomen om dat aan je gevel te hangen!
Liefs

Gepost door: Bientje | 06-03-07

@ Greta Ik had al ergens ( bij mizzD, zonder twijfel)gelezen dat je er zo van genoten hebt!Ik ken je schrijfseltjes van bij mizzD, en ik vind het altijd zo'n gezellige boel, de interactie op haar blogje, dat is iets waar ik jaloers op ben!
Ten tweede, het is juist zo LEUK als er reacties verschijnen, dus zeker niet nalaten van te doen, ik vind het altijd zo erg als er maar een paar reactietjes komen op een postje, dan denk ik meteen......oh, ze vonden het maar niks,snif, snif!! Maar dan zet ik weer eens een hunkenpostje en gans blogland is weer present hé!!
Ten derde, dat ander bloggertje zonder blog, Lena...dat is mijn twee jaar jonger zusje! Hihi!!
Dus laat voor mijn part de hele zuidpool maar smelten... ( de noordpool laten we zo anders verzuipen we misschien, lol...)en kom hier maar alle dagen een reactietje zetten, je bent meer dan welkom !!

Gepost door: Jientje herself | 06-03-07

Da's humor waar ik van hou ! Ik zie al die toeristen, die geen letter Frans spreken (denk maar aan Chinezen of zo hahahaha) bezig met hun digitaal camerake, die denken "amaai zo'n plakkaat, dat moet hier wel iets heel belangrijk zijn" hahahaha
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 06-03-07

Hoi Sis, Echt weer iets voor jou om zoiets te vinden hé!! LEUK!!!
Aja, ik geloof dat Greta hier ook haar weg gevonden heeft hé!!
Groetjes!!!

Gepost door: lena | 06-03-07

En ik spreek geen woord Frans ... (nou ja bijna niet)en ik ben ook ooit weleens in St. Remy geweest...en dan heb ik misschien wel net als zo'n Japanner een fotootje staan te maken van deze gevelsteen...trots als ik ben op deze Nederlandse schilder, die ook nog eens mijn favoriete schilder is! Ik zal eens zoeken!! hahahahahahahhahahahhahaaaaa!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 06-03-07

Dag Jientje Dank je voor je bezoek aan mijn blog. Het is hier leuk vertoeven. Ik kom zeker terug. Zo'n grafsteen, dat is pas een herdenking :-)

Gepost door: Joke | 07-03-07

Welkom, je bent al
9 keer op m'n blog geweest. Kom je gauw nog eens terug ?
Ik schrok me rot zojuist toen ik dat hierboven zag staan op de zijkant van je blog,(in amper één dag, wat moeten de mensen wel van me denken hoor ik mijn moeder zaliger al zeggen hahahaha) dat tellertje gaat toch wel juist he Bientje?! ( lol) ik hoop dat ik de juiste naam nu heb?!
Jientje of Bientje wie heeft nu welke blog, ik raak ermaar niet uit, ja nà gisteren nog MizzD en haar borstharen was het hekken geheel van den dam, maar ik hoor het wel!Lena is dus de zus zonder blog dat, dat is dan al opgelost ze.
Lieve groeten, en een mooie dag gewenst

Gepost door: Greta | 07-03-07

Hahahahahahaa! Het is ook om van in de war te raken hè Greta...jientje en bientje en dat al die huisjes-url's...ach, jij gaat daar wel uitkomen! En zo niet maakt het ook niet uit...het blijft toch in de familie hè! hahahahahahhaaa!
Ik ben hier al 53 keer geweest lees ik...volgens mij veeeeeeeeeeeeeeeel meer hoor! hahahahahahaa!
Groetjessssssssss!
ps. het was St. Remy niet waar ik was...ik was in de war met Arles! :-)))

Gepost door: mizzD | 07-03-07

Greta, als je er niet uit geraakt... Jientje is de specialiste in het zoeken naar hunks (samen met ons MizzD natuurlijk!!!) om je dan in de hemel te brengen in haar Hemelhuisje.
Bientje heeft 2 leuke kids die af en toe de boel op stelten zetten in Huisje Weltevree.
En ik... ik ben net als jij een "profiteur" zoals Jentje me al eens genoemd heeft!!! Wij zetten af en toe wat reacties en genieten van alles mee hé zonder dat we stokjes moeten aannemen of hunks moeten zoeken. Wij zijn de genieters!!!
Groetjes!!!

Gepost door: lena | 07-03-07

hihihi, @lena @greta @mizzd @iedere toevallige bezoeker Dit is nog eens gezellig zie; een gezellig theekransje op mijn blogje, superleuk ! Ach, ik en mizzD de hunkenzoekers, zo hoor ik het ook eens van een ander !! hihi

Gepost door: Jientje herself | 07-03-07

Whahahahahhahaaaa! Hunkenzoekers hé...tsss...ik m'n best maar doen om hoogstaande en interessante postjes te maken, met kunst en prachtige reis- en wandelverslagen en foto's...en wat blijft er hangen???!! De hunks!! Aan wie zou dat toch liggen...aan de schrijfster of aan de lezers??? hahahahahahahhahahahahahahhaaaaaaa!
Maar het is hier wel gezellig zo...is er geen koffie met gebak? hahahahahahaha!
Groetjes aan jullie allemaal!

Gepost door: mizzD | 07-03-07

Fotogeniek? Heel aardig, maar die plofkop houdt nooit zo best hoor! De knapperds op de foto's zijn m'n zussen! hahahahahaaha!! En appeltaart is gezond hè...fruit en zo! hahahahahhaaaa! Mijn huisarts vroeg zich af wat ik deed, dat mijn cholesterol zo goed was...nou...DIT dus! mjammmmmieee! hahahahhahahaha!
Doeidoeiiiiiiiiiiii!

Gepost door: mizzD | 07-03-07

je moet er maar... ...opkomen hé. Ik ga toch nog eens naar beneden scrollen, (hi,hi)
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 07-03-07

:-))) heel goed gevonden!!! dat huis zal desondanks vele keren op de foto komen...:o))
Waarom Polen? Dat is eigenlijk een heel verhaal dat begon in 1988... een pools jeugdkoor kwam op bezoek en wij waren gastgezin voor de pianiste en haar dochter, wij hebben contact blijven houden en in 1990 zijn we voor eerst naar ginder gegaan. Ondertussen is het onze 2de thuis geworden. We hebben er een hele vriendenkring nu...:o) en gaan meerdere keren per jaar naar ginder.
Fijne dag nog..:o)
Groetjes

Gepost door: Lizy | 07-03-07

Heel leuk. die mensen zijn zeker geen fans van Van Gogh.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 07-03-07

proficiat met u blogje,ik kom terug hoor,heb hier veel bij te lezen,heel interessant,groetjes, een fijne woensdag en heel véél liefs van mammytje

Gepost door: mammytje | 07-03-07

De commentaren zijn gesloten.