09-03-07

Vandaag heb ik hunkjes opgeruimd...

Vandaag heb ik grote kuis gedaan.. Nee niet dit...
huishouden11dit is uiteraard ook af en toe nodig, maar daar wil ik het nu niet over hebben. Aangezien mijn blogje nu toch reeds geruime tijd bestaat, en de onderwerpen nogal wel eens uiteen liggen, werd het zo een beetje heel erg verwarrend en onoverzichtelijk... Als je er zelf je draai niet meer in vindt, dan is het hoog tijd om op te ruimen, dacht ik zo..
 
Dus ik ben héééééélemaal in mijn archieven gedoken, en heb alles onderverdeeld in categorieen...en van tags voorzien. De nieuwe bezoekers kunnen nu de categorie selecteren die hen het meeste interesseert, en aldus alle postjes per categorie bekijken. Alle postjes waar muziek op staat, zitten onder muziek, en dan kan je via de tags eventueel de ( franse ) chansons selecteren , vernuftig niet ?
Alle interieurfoto's zitten bij elkaar.. het terras.. en voor de dametjes...
l10jpg6ph

deze ook... Is dat geen service ?
Maar onder wat moet ik dit nu weer klasseren? Géén categorie dus, ik zal er een paar tags aan vasthangen !! Hihihi
Als ze dan vragen wat ge zoekt kunt ge zeggen dat ge aan't opruimen waart !! Hihihi, ik denk toch aan alles, niet ??

21:06 Gepost door Jientje | Permalink | Commentaren (10) | Tags: humor, hunks, huishouden, opruimen |  Facebook |

Commentaren

Ondertussen staat dat tellertje alweer 131 tikjes verder dan 7000! Shrek I en II waren twee van onze favoriete films, party animals hé!
Da's een werkje hé om alles in te delen in categorieën en tags? Maar het loont hoor, mensen kunnen dan keuzes maken uit wat ze nog zouden willen lezen hé! En aangezien je de geschiedenis van blogland ingaat als queen of the hunks....
Knuffel

Gepost door: Bientje | 09-03-07

Jientje Misschien vind je nog een hunkje want mijn tellerke gaat bijna rond.
Ik wens je nog een fijne avond toe.
Moest je morgend niet werken dan wens ik je een fijn weekend toe.
Lieve groetjes

Gepost door: Angélique | 09-03-07

Oeh yeahhhh! :-) Lekker ding...beetje strakker in de broek en hij was helemaal voor mij! hahahhahaaa!
Maarre...sjemig..opruimerig typje ben je hè...daar begin ik allemaal niet aan hoor, dat ge-tag...geen zin in! Heb wel wat beters te doen...hunkenjagen en zo! hahahahahhaa!
Btw...dat tellertje gaat bij mij zo achterlijk abnormaal hard...daar kan geen donder van kloppen! Misschien handiger om de 5000-tallen te proberen te vangen! Anders blijven we hunks plaatsen...nou jaaa...misschien toch maar elke 1000! hahahahahahahahahaaaa!
Slaap ze jientje!
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 09-03-07

wat ben jij... ijverig geweest zeg. Daar heb ik de moed nu niet meer voor. Wel handig...
Nu zal het hier nog beter gaan om onze weg te vinden en hebben we hier alvast geen tomtom nodig!!
Groetjesssssssss en goede nacht Bientje

Gepost door: lucretia | 09-03-07

eh... oeps... sorry Jientje bedoel ik...

Gepost door: lucretia | 09-03-07

@ mizzD Ikke, een opruimerig type? helaba, als je gaat kijke onder de tag opruimen, zit er toch maar een postje hoor, hihi, hunkjes opruimen !! Ik denk dat ik jou daar zelfs zou toe kunnen aanzetten, niet?? Wel zo handig hoor Mizzke, maar mijn blogje bestaat nog niet zo lang als dat van jou, dus dat was eventjes een paar uurtjes werk ! Ik zou bij jou alleen de hunks een tag geven hoor, meer niet anders is er inderdaad geen beginnen aan ! Ga nu slapen, morgen nog eentje te gaan !!

Gepost door: Jientje herself | 09-03-07

Aaaaaaah ... ... nu snap ik 'em. Ik zag je headline staan en dacht EINDELIJK, toch één blogster die de boel opruimt. Maar ik dacht eerder aan opruimen op de Alcapone-stijl, jij dus blijkbaar niet, bloody hell, hahahahahahahahahaha.
Ciao !

Gepost door: Breydel | 10-03-07

En ... ... moest ik nu nog schrijven Al Capone ... dan is er misschien meer volk die hem kent :):):)

Gepost door: Breydel | 10-03-07

als dat geen goeie oplossing is, je weet mannen plots hoor je ze komen, en daar zit je dan met je hunken hahaha, "'n héél sjiek idee " zou Lowieke de Vos uit de Fabeltjeskrant( ken je dat nog?) zeggen!
Prettig weekend Jientje ( en ik denk dat ik nu juist ben ze)

Gepost door: Greta | 10-03-07

Opruimen... Heilaba, je moet het maar doen hé. Gemakkelijker gezegd dan gedaan .......Vele uurtjes werk aan.Je maakt er inderdaad ferm je werk van...Proficiat. Groetjes

Gepost door: me | 10-03-07

De commentaren zijn gesloten.