11-03-07

Amai mijn voeten, ik voel mijn rug niet meer!!

....of eigenlijk, juist wel !!

We hadden (zoals de meerderheid van de bevolking)
.... lentekriebels!

Van sedert Jezekes tijd (of zijn nakomelingen) staat lente voor vernieuwing, kijk maar naar het blogje van Piet ! Een nieuwe lente .. een nieuwe ... kleur !!

Voor mij zo niet, ik blijf trouw aan de " Red Wine "  look van mijn blogje, ik ben daar van in 't begin gelukkig mee geweest en ik ga daar geen verandering in brengen ...
Enfin ja, never say never, zo wijs ben ik ondertussen ook al !!

Nu, ik wijk af, waar hadden we het over ??
O ja, lentekriebels..

Volgens mizzD behoor ik tot de opruimerige types .....God ja, die moeten er ook zijn hé, al valt dat nog goed mee volgens mij , ik ben heus geen maniakske, maar van tijd tot tijd moet er toch orde op zaken gesteld worden, althans, dat vind ik ....

Dus.... Vernieuwing...

 

Op het terras...

Amai, ik heb gewerkt!! En het is moooooooiiii, al zeg ik het zelf !!

En amai, ze zeggen ik voel mijn rug niet meer...maar ik voel hem  (of is het haar?)  zjuust wél !!
Als dat maar goed komt, want er staan voor mij drukke dagen aan te komen..

Curieus zeker hé allemaal? Awel, gelijk ze vroeger in Peyton Place (hihihihi) zegden...come and see tomorrow... dan vertel ik jullie meer !!

21:36 Gepost door Jientje in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (9) | Tags: humor, terras, lente |  Facebook |

Commentaren

Jientje Rust dan maar snel een beetje uit zodat die rugpijn snel verdwenen is.
Ik wens je nog een fijn avond toe.
En die red wine kleur mag er best zijn ,dus laat het maar staan hihi
Lieve groetjes

Gepost door: Angélique | 11-03-07

We'll come again tomorrow! Dat is zeker da!
Ik ben ook behoorlijk bekaf na twee uren skeeleren deze middag!
Liefs

Gepost door: Bientje | 11-03-07

lotgenoot! beiden rugpijn dus, ... hopelijk brengt de nacht raad!
slaap lekker en laat je rug maar rusten in bed he, ... ;-)

Gepost door: ann | 11-03-07

Nog maar zes te gaan, maar danspringen er weer honderd bij, dus 't zal voor vandaag niet zijn. Maar met een beetje geluk komt morgen mijn wens uit!!!
Van in' t begin van 't bloggen, had ik één wens enfin ja, twee... de eerste, héél veel reacties dat is van in 't begin goed gelukt.. Maar ik wou graag een gemiddelde van 100 bezoekers per dag, (oh wat ben ik toch ambitieus) and i'm getting there !! Morgen ben ik er, dank u bloggertjes!!

Gepost door: Jientje herself | 11-03-07

Hihihihihihii! 100 per dag...dat gaan er nog veeeel meer worden hier hoor...met die cliffhangers van jou! hahahhahaa!
Ben benieuwd naar hoe het geworden is...maar ben er zeker van dat het mooi is! En voor die rug...een zo heet mogelijke douche erop en dan een ibuprofen-pijnstiller (diclofenac of voltaren is hetzelfde, alleen krijg ik daar darmkrampen van)innemen en naar je bedje...morgen nergens last meer van!
Welterusten en tot morgen!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-03-07

Hoi Sis, Ik had het deze week ook toen ik mijn zetelkussens onder handen genomen heb om al die knopen er terug aan te naaien!! Meer dan 2,5 uur bezig geweest en ik kon er mijn kopje bijleggen. Hahaha!! Maar is weer opgekalefaterd!!!
Groetjes!!!!

Gepost door: lena | 12-03-07

allebei bezig geweest! jij buiten, ik binnen... en ik moet zeggen je voelt dat inderdaad in je rug het meest. Ik kon gisteren haast de zetel niet meer uit. Maar het heeft voldoening als je ziet wat je allemaal gedaan hebt hé.
veel liefs
a3eindje
p.s. dat tekstje 'hart' is voor mijn bezoekers, et zitten er ook veel tussen met een goed hart, zoals jij bijvoorbeeld :-)

Gepost door: a3eindje | 12-03-07

Goede middag Jientje Bij mij zijn de lentekriebels al volledig doorgetrokken naar mijn blogje hoor... het geeft een warme en zomerse indruk als je bezoekers even langskomen ;o)

Rugpijn... ik an er ook van meespreken !!! Een mens denk maar dat hij og 25 is en let er niet op eens hij aan de werken thuis begint hé. Het is pas daarna dat ge het voelt aankomen...

Om even terug e komen om het "verdwijnen" van sommige blogjes... het valt me de laatste tijd ook wel op dat er veel minder geblogd wordt (pas op, ik heb ook al eens zo'n donkere periodes meegemaakt hoor) en inderdaad, vele blogjes houden gewoon op te bestaan. Zou de "bloghype" aan het wegebben zijn en blijven enkel de extra gemotiveerden over ? Ik weet het niet maar feit is dat ik het vroeger ooit anders gekend heb hoor... veel meer enthousiasme en veel meer reacties... En wat Breydel betrfet... ik heb ergens een hoofdstuk gemist waarschijnlijk maar (al vind ik het spijtig dat hij opgehouden heeft) al bij al blijft het zijn beslissing en dat moeten wij respecteren hé...

Maak er nog een fijne namiddag van Jientje...
Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 12-03-07

Oh...vergat ik nog wat te zeggen... over je 'Red wine'- design...nu weet ik waarom ik altijd zo'n trek heb als ik hier geweest ben...dacht dat dat aan die plaatjes hiernaast lag, maar het kan natuurlijk ook deze kleur wezen! :-))))
Ik heb m'n design nog nooit veranderd ( zou om te beginnen niet weten hóé! hahahaha)...ik vind het wel lekker herkenbaar! En ik geniet dan wel bij anderen als die het kunstig veranderd hebben ( zoals die van Lucky, die vind ik op het moment erg mooi met al die lentebloemen!) Bij mij verandert er alleen wel eens wat in de zijkolommen!
Groetjes weerrrrrrrrrr!

Gepost door: mizzD | 12-03-07

De commentaren zijn gesloten.