27-03-07

Het stokje van Emiel.

Emiel heeft mij gisteren een stokje bezorgd, die ik volgens hem wel zou zien zitten...
Emiel heeft dat goed gezien, want ik zie ieder stokje meestal wel zitten, en ik vond al dat er te weinig rondgaan tegenwoordig. Dus, bedankt Emiel, en here we go!

De eerste vraag luidt: " Welke bloggers ken jij in levende lijve, en hoe is jullie relatie?
Nu moet ik daar eigenlijk op antwoorden dat ik er maar eentje in levende lijve ken, en dat is mijn jongste zusje Bientje van Huisje Weltevree!
Ze was eind november een blogje gestart en in het begin liet mij dat eigenlijk Siberisch koud !! Ze had er me laaiend enthousiast over verteld aan de telefoon, en het heeft toch zeker nog een paar dagen geduurd eer ik voor de eerste keer ben gaan kijken. Hmm, ja, enfin... Nog een tijd later vroeg ik aan mijn ventje om dat op de laptop bij de favorieten te steken, want ik kon dat niet alleen terugvinden, dat blogje. Ik was namelijk ( en ben) een echte digibeet hé !!
Vanaf dan is het virus zeer snel beginnen werken. Ik ging dagelijks eens kijken en een week of twee later wou ikook een blogje starten !!
Hemelhuisje zag het levenslicht op de avond van Kerstmis ten Huize Weltevree!!
Zij is  dus degene die me heeft leren bloggen. Omdat we elk aan de andere kant van het land wonen heeft dat bloggen ons ook wel veel dichter bijeen gebracht!

Eigenlijk ken ik nog een bloggertje, maar dat is er eentje zonder blog !
Mijn ander zusje Lena die is nog veel slimmer! Zij gaat hier en daar meelezen, en dan vooral meekijken, als er iets leuks te zien is ( hmmm), ze zet al eens een reactietje hier of daar, maar ze ligt er niet wakker van wat ze nu weer uit haar duim moet sabbelen gelijk dat al die bloggers moeten doen!! Hihi..

dyn001_small150_217_236_jpeg_2570577_6560e4a476b8cbf0bad78a548a81604c Hier zijn we dan... Lena, van Het Huisje zonder Blog links op de foto. Bientje van Huisje Weltevree rechts op de foto, en ikke .. ja wat denken jullie? De oudsten staan gewoolijk altijd recht hé??
Waarmee de vraag hoe onze relatie is ook meteen beantwoord is, volgens mij!
De tweede vraag dan maar: " Welke bloggers heb je al in levende lijve ontmoet?"
Dat lijstje is zelfs nog korter, eigenlijk geen! Hoewel, als je dagelijks bij mekaar over de virtuele vloer komt je al heel snel een vertrouwd gevoel krijgt. 
Ik heb wel al eens meer dan een uur met Nana aan de lijn gehangen, da's een heel toffe spraakwaterval ! Het feit dat we alletwee Lupus hebben, bracht ons  samen, en een ontmoeting met haar sluit ik zeker niet uit.. 
Ik geef mijn stokje door aan mijn zusje Bientje, want zij kent heel wat bloggertjes, en aan Nana, die vorige week naar de B-Awards geweest is, en daar ook een aantal mensen heeft ontmoet!!

19:32 Gepost door Jientje | Permalink | Commentaren (15) | Tags: stokje, familie, blogperiklelen |  Facebook |

Commentaren

Jientje, Bedankt om het stokje te beantwoorden
en goed werk van Bientje om jou aan het bloggen te zetten!
Misschien kan jij op jouw beurt Lena een duwtje geven?:-)
Groetjes

Gepost door: emiel | 27-03-07

Neenee zusje, Je zult me niet overtuigen hoor!!! Zou echt niet weten waarover iedere dag geschreven. Ik doe het "my way"!!!
Groetjes!!!

Gepost door: lena | 27-03-07

Leuk stokje... maar ik zou ook snel uitverteld zijn! :-)))
Btw...mijn speciale bloemenlinkjes ( voor bezoekers die mijn ronde getalletjes vangen) staan LINKSONDER...niet rechtsboven!!! hahahahahhahahahhaa!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 27-03-07

wel, ik zou ook niet veel te vertellen hebben zene.
vele groetjes

Gepost door: sylvie | 27-03-07

Mooi stokje van Emiel;-) Emiel doet eigenlijk altijd toffe dingen !
Ik heb samen met den Berre al enkele bloggers ontmoet, maar sta op mijn privacy, dus no way foto's, ik word ivm job al genoeg aangesproken !
enne idd, er wordt heel wat gegieberd (wat een lekker woord) als ik in gezelschap ben, ik leef daarvan ! Mijn eigen ikzelve zijn !!! dus wie weet ooit !
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 27-03-07

Ik krijg het stokje door van twee kanten maar dat is geen probleem hoor! Ik zal het graag opnemen deze week! Ik moet er wel eerst eens goed op broeden, dus gun me wat tijd!
Ja ja, ons Lena is een profiteurke hé, maar wacht maar, deze zomer in mijn verlof bombardeer ik ze blogbewaarder. Dan kan ze elke dag zorgen dat er iets deftigs op mijn blog komt! Wacht maar af!
Liefs

Gepost door: Bientje | 27-03-07

By the way;-) ben ook een weegschaal van horoscoop ! Zegt genoeg zeker !
Saluuuuuuuuuu;-)

Gepost door: nicole | 27-03-07

Gaan we er eieren moeten onder leggen??? Waarschijnlijk wel!
Hihihihihi
Liefs

Gepost door: Bientje | 27-03-07

SHIPS!!! Zet net ook een bloemenpostje onder mijn planknopje voor morgen...dat wordt een bloemig dagje dan! hahahahahahahhaaha!
Doeidoeiiiiiiii!
ps. is dat de enige foto van jullie drieën?? :P

Gepost door: mizzD | 27-03-07

Bloemetjes morgen bij jou? Volgens mij komt er ook een hunkje aan...!!! :-)))))))))))) voor Sylvie hè! hahahahhaaa!
Ik jaag eventjes niet hoor...teveel hunks op mijn blog de laatste tijd...ik wil mijn laatste mannelijke lezers niet afschrikken! :P
Doeidoei!

Gepost door: mizzD | 27-03-07

Jamaar zusjes, Gaan jullie een beetje konkelfoezen achter mijn gat??? Heb jullie wel door hoor!!!!! Zal nie lukken!!
Dada!!!

Gepost door: lena | 28-03-07

Hihihihihihiihiiiii! Goed zo lena...laat je niet doen hoor! Jij bent de slimste hè...dat zijn de middelsten altijd! hahahahahhahahahaaa!
Groetjessssssssssssssssssss!
ps. ik zie hier helemaal geen bloemetjes jientje!!! :-)

Gepost door: mizzD | 28-03-07

Hihihihihihiiiiii! Is er wat mooiers dan viooltjes dan?? :-)))
Ben je er al weer? Kort werkdagje vandaag??
Enfin...je zult er wel weer wat moois van maken hè...ik zie het vanavond wel...kga nu bij m'n ouders op visite zoals elke woensdagmiddag! :-)))
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 28-03-07

Ha ! Nu weten we hoe de familiale vork hier in de steel zit. Toch handig zo'n blog als twee zussen ver uit elkaar wonen hé ?
Veel groetjes.

Gepost door: Piet | 28-03-07

*** Dat stokje zet ik er één van de dagen op en wat die zoekwoorden betreft, kijk b.v. eens op belstat.be.

Gepost door: nana | 28-03-07

De commentaren zijn gesloten.