21-01-08

Roze bril dingskes...

Allee vooruit, roze brillenweek, een nieuw initiatief, waar ik graag aan deelneem! Het is van start gegaan bij Menck, en de bedoeling is dat we zoveel mogelijk positieve en leuke dingen de blogosfeer insturen!
Mij niet gelaten, ik blog zelden anders!
( ja, kweetet, behalve dat ene postje van vorige week dan, maar ja ...)

Dingen die me dit weekend hebben doen glimlachen?
Awel ja, mijn eigen birthday blooper voor Paulientje haar verjaardag!
Dat ben ik ten voeten uit weer hé, maar Paulien heeft er toch twee postjes aan overgehouden, dus! Ja, enne ... vorig jaar heb ik juist hetzelfde gedaan! Hihi!

En dan... de eerste tekentjes van lente, kijk ...

IMG_6398


De krokusjes staan al bijna helemaal open, en de Primulatjes zijn mooi geel!
Het zachte weer wekt duidelijk lentekriebels op, over de regen gaan we deze week zwijgen, want 't is roze brillenweek hé? Ach jààààààà!


IMG_6399IMG_6400En hier ... het bewijs dat de vogels op mijn terras mijn voederkrans bezoeken! Alleen jammer dat ik meestal niet snel genoeg een foto kan nemen, met de deuren toe in de winter is dat ook niet evident!
De foto's die ik dan toch probeer te nemen van achter glas zijn meestal niet voor publicatie!

Goh, en dan zijn er nog plezante dingen hoor, mmm, jawel!  
Een lekker winters gerechtje bijvoorbeeld?

Alleen weer veel te weinig tijd vandaag, maar morgen is er weer een dag hé?

11:51 Gepost door Jientje in Geluk | Permalink | Commentaren (15) | Tags: vogels, vrije tijd |  Facebook |

Commentaren

Bloemetjes in de bloei, dat is nu nét iets om helemaal rozig van te worden. Ik was het een beetje vergeten, over die roze brillenweek. Goed dat ik er via hier aan herinnerd werd !

Gepost door: Tatiana | 21-01-08

Léúke dingskes... bestaan die ook?? hahahahahahhaa!
Ik was hier net al, maar toen scrollde ik eventjes terug naar die dia's voor je 100000, om te zien of er nog nieuwe fotootjes bij gekomen waren...vond dat zo leuk! En toen zag ik dat ik een hele post gemist had hier...die van de giggling sisters in Londen hahahahaaa! Ik ga eind februari weer de grote plas over met de zussen...een zus van mij wordt 50 6 maart...dat wordt ook weer lol...jippie! hahahahahahaha! En we gaan zelfs een dagje langer...van donderdag tot zondagmiddag...goooooh, wat we allemaal niet kunnen gaan doen dan hehe! ( een 'London Walk' zal er zéker bij zijn!):-)))
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 21-01-08

:-) ja het is waar, veel gezeur staat er hier nooit te lezen :D Des te beter hè Jientje :D

Gepost door: Blah | 21-01-08

we kunnen echt niet klagen met dat warme weer, al moeten we er de regen bij pakken. Straks krijgen we al krokusjes met kerst, want van seizoenen kunnen we echt niet meer spreken.
Fijne week Jientje

Gepost door: patsy | 21-01-08

Ja zus! Zo kennen we je hé! Maar ik vind het wel leuk hoor! Ben al benieuwd naar volgend jaar! Hahahaha!!
Groetjes!!

Gepost door: lena | 21-01-08

ja 't is waar! 't is hier meestal rozebrildingskes!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 21-01-08

Het is hier meestal wel feel-good-blogging, he.

Gepost door: els | 21-01-08

SMILE het is inderdaad wel eens goe om zo'n roze brillenweek te lanceren. Want t is in de media al genoeg miserie. Daarnet nog t nieuws gezien, en ze slaagden er opnieuw in om geen enkele positieve boodschap te brengen. Een mens zou er de televisie voor afzetten.
Nog goe dat er middelen zijn als deze om iedereen vrolijk te houden. Want t is echt een plezier om hier op bezoek te komen.
Mijn roze dinges van de dag: de hamster die content was dat z'n kooi ververst was, Valérie die genoten heeft van mijn verse bloemkool met kaassaus, en t plezier dat ik gehad aan een dagje verlof (ssstt, eigenlijk is t een ganse week => joepie)

Minpunt van vandaag: naar de carwash geweest, en 3 minuten later goe beginnen regenen. Resultaat: even smerige auto als ervoor...

Groetjes
Pieter

Gepost door: Pieter | 21-01-08

@ Piter en Valérie Geniet er maar van, van je weekske verlof! Ons Wawie moet dan mss wel werken, maar als ze thuiskomt en ze mag haar voetjes onder tafel schuiven en van jouw lekker eten genieten, dan is dat ook lang niet slecht hé? XXX

Gepost door: Jientje | 21-01-08

Paulientje is beter! Gelukkig maar! Morgen terug naar school want ze kon vanavond alweer haar broer pesten, da's meestal een teken dat ze terug de oude wordt! Hihihihi
Liefs,

Gepost door: Bientje | 21-01-08

goeiemorgen jientje,
vanachter een kop thee en de kat op schoot,zeg ik dat mijn dag al niet beter kan starten:-)
als dát niet positief is..
in de aanloop naar 2012 moeten we véél meer positiviteit creeëren we gaan immers een nieuw tijdperk in.
groetjes
klaproos

Gepost door: klaproos | 22-01-08

Dag Jientje...
Het is weer dinsdag, en het weer is vandaag ook positief, althans hier dan hihi, een mooi blauw luchtje, hier en en daar een wolkje en een zonnetje!

Fijne dag, liefs

Gepost door: Suus | 22-01-08

woohoo, bloeiende bloemekes, komt de lente eraan :) daarvan ga ik altijd roze zien. ;p

groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 22-01-08

Jientje, Een mooi positief postje is dit. De leuke dingen in het leven hoef niet altijd ver te zoeken hé ? De eerste tekenen van de lente maken mij ook altijd vrolijk.
Veel groetjes.

Gepost door: Piet | 22-01-08

hallo jientje..... ...een fijne disdag toegewenst.....hier in de tuin komt er hier en daar ook al iets piepen...leuk he dat nieuwe begin....

Gepost door: joelle | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.