22-01-08

Koetjes en kalfjes door een roze bril ...

Oh ... nog een aardigheidje uit de afgelopen week.
Ik heb mezelf eens lekker verwend!
Ha!
Ja, ik moest verleden week verschrikkelijk hard werken ( deze week zal dat niet anders zijn trouwens) en om mezelf te troosten ben ik die mooie handtas maar gaan kopen waar ik al een paar weken naar stond te kwijlen!
Waarom ook niet hé?
Ik ben een moeilijk mens, ik weet het, en zeker wat handtassen betreft.
Ik heb dan bovendien zo een vingertje die in een etalage zo direct wijst naar de duurste dingen die erin staan! Zelfs als er géén prijs bij staat hé, ik wil hier niet zitten verkondigen dat ik alleen maar dure dingen graag zie, da's nu ook weer niet waar. En een merkenmadam ben ik zeker ook niet maar het blijkt toch wel meer dan ééns nodig om zwaar te blussen als dat vingertje weer eens in brand staat! Phew!
Ja, ik kan d'r ook niet aan doen!
Maar meestal blaas ik dan eens héél hard op dat vingertje,
ik draai me om, ga naar huis en 't is gedaan!
Maar donderdag was ik echt aan het balen, en toen kwam mijn engelbewaarder op mijn schouder kloppen!
Psst, zei ze, allee meiske, weet je wat? Je moet niet balen, ga die mooie handtas nu maar halen, 't is de moment, je verdient 'm!
Allee ja, een engelbewaarder mag je niet tegenspreken hé, en dat heb ik dan maar gedaan ook! 

En blij dat ik ermee ben!!!

Bon, wat hebben we dan nog in Jientje's goed nieuws show?
Mijn collega maakt het goed, maar wanneer ze terug komt weet ik nog niet!

Goh, zeg, ineens vind ik dat moeilijk! Ik blog (bijna) nooit anders dan met positieve berichten of leuke dingen, maar omdat dat nu die roze brillen week is heb ik ineens het gevoel dat 't anders is dan anders, allee zeg!
Stom hé, da's omdat ik daar teveel over nadenk zeker?

Vandaag een mooi zonnig dagje, dan begint dat nog meer naar lente te kriebelen hé? Binnenkort toch maar eens wat narcisjes of blauwe druifkes of zo gaan halen, verleden jaar was't zo mooi!
Ik kan bijna niet wachten!


 2 edru

13:12 Gepost door Jientje in Geluk | Permalink | Commentaren (7) | Tags: ditjes en datjes |  Facebook |

Commentaren

bij mij zou de handtassenindustrie failliet gaan! Ik heb nul komma nul sjakossen :-) Ik zou dat trouwens toch overal vergeten.
SCHITTEREND weer vandaag, kom net van een zeer deugddoende wandling met Milo thuis, prachtig is het, precies al eind maart :-)

Gepost door: patsy | 22-01-08

/-) ik probeer er toch ook een positievere snok aan te geven deze week (al heb ik vandaag meer zin om ambetantig te lopen wegens weer meer last dan anders van die dinges waarvan ik niet weet wat het is, enfin, ge snapt het wel :D:D)

Gepost door: Blah | 22-01-08

Goh zus!! Af en toe moet het eens kunnen hé! En als je jezelf eens kan oppeppen met iets wat je echt graag wil, waarom niet?
Wij zijn juist terug van het containerpark. We hebben die oude zonnebank eindelijk weggezwierd (alhoewel, zwieren was het niet echt hoor!!Pffjjww!!!) samen met nog wat andere rommel. En blij dat ik ben!! Eindelijk een beetje meer ruimte!! Kwestie van de dingen ook door een roze bril te bekijken hé!!
Groetjes!!

Gepost door: lena | 22-01-08

Geen foto van de handtas? Oohhhh! 't Is toch gene rozen? Hihihihi
Liefs,

Gepost door: Bientje | 22-01-08

Whahahahahahaaaa! Sjee jientje...ik heb dat precies hetzelfde...ben altijd al vrij opgeruimd in m'n postjes en nu door die rozebrillenweek zit ik me rot te verzinnen op extra vrolijke dingen of zo hahahahahahahhahaaa!
Een handtas...ik heb altijd meer een rugzakje...wel van leer hoor...heb een bruine en een zwarte en daar doe ik jaaaaaaaaaren mee! :-)
Lieve groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 22-01-08

FOTO !
Ik ben een handtas-freak !!

Gepost door: els | 22-01-08

Awel, mogen we je nieuwe handtas eens zien ??

Gepost door: Annick | 23-01-08

De commentaren zijn gesloten.