06-11-08

Tag!!! You're it!

Op mijn heaveninbelgiumblog gebeurt het wel vaker dat we mekaar "taggen" of dat er vragenlijstjes rondgaan. Ik vind zoiets altijd wel leuk om te doen, zo leer je mekaar beter kennen, en het versterkt het samenhorigheidsgevoel vind ik. Ik vind het een eer om getagged te worden, en werd gisteren zelfs door twee bloggertjes tegelijk uitgedaagd. Zo moeder, zo dochter, zo blijkt!

Vertel zes "kwinkslagen" over jezelf die we nog niet weten.
Kwinkslagen? Daar weet precies niemand goed blijf mee?
Ik hou het gewoon op eigenaardigheidjes met een vrolijke noot.
Als je al twee jaar aan 't bloggen bent dan is er niet veel dat je nog niét verteld hebt hier en daar dus dat tweede deel is nog moeilijker!
Ik troost me met de gedachte dat er ondertussen een flink aantal nieuwe lezertjes zijn bijgekomen, die nog niét zoveel weten over mij,
en dat het niet zoveel uitmaakt hé als iets al geweten is of niet,
als hier maar plezant leesvoer staat , toch?

1. Ik heb een hele collectie collecties in huis. Dat gaat van eierdopjes over Keulse potten naar kurkentrekkers, teddyberen, oud keukengerief, magneetjes voor op de ijskast en noem maar op. Als ik van iets ook maar één exemplaar koop, dan komen er gegarandeerd andere bij.

IMG_9775

2. Elk jaar koop ik een boek om te lezen op vakantie.
Elk jaar komt dat boek ongelezen terug. Ik leg dat dan op het tafeltje in mijn leeshoekje. Ja, ik heb zélfs een leeshoekje. Maar ook daar blijft het boek ongelezen liggen. In de loop van het jaar komen er dan weer nog een paar boeken bij die ik koop in een vlaag van leeswoede.
Maar toch kan ik het nog niet laten om weer een niéuw boek te kopen om mee te nemen op verlof. Ik heb een koffer ongelezen boeken ...

3. Ik hààt het om de WC rol te vervangen.

4. Ik ben linkshandig in alles wat ik doe maar ik schrijf rechts.

5. Je mag mij uuuuuuuuren opsluiten in een winkel met keukenspulletjes en /of speciale kruiden of ingrediënten om mee te koken.
Ik zal altijd nog iets vinden dat ik kan gebruiken, maar soit.
Ik héb trouwens eens in een keertje opgesloten gezeten per ongeluk in Carpentras toen we op vakantie waren. Hoe dit verhaal ineen zit is blogstuff voor een andere keer.

6. Ik ben wél een heuse zoetebek, maar je gaat me niet snel een pannekoek of een wafel zien bestellen.
Da's eerder voor mijn ventje, ikzelf heb liever een goeie frisse Duvel.
Maar dan kan je waarschijnlijk wel raden wie de pannekoek voor zijn neus krijgt, ....  en wie de Duvel? Hmmm ja!

Nu zou ik normaal gezien nog zes andere bloggers moeten taggen, maar ik vrees dat bijna iedereen uit m'n blogkringetje
'm ondertussen al gekregen heeft.
Al wie op zoek is naar blogstuff en zin heeft om 'm te doen?
Neem gerust mee.
Bij nadere beschouwing is 't zo moeilijk nog niet!

13:19 Gepost door Jientje in Web | Permalink | Commentaren (8) | Tags: stokje, over mezelf |  Facebook |

Commentaren

hah opgesloten? jaja, daar wil ik meer van weten. En dat jij de Duvel drinkt en 't ventje de pannekoek eet, dat verwondert me hoegenaamd ni sè! Hahahaha!

Gepost door: Blah | 06-11-08

Hihihi... Die kantjes kennen wij natuurlijk wel hé zus!
Groetjes!!

Gepost door: lena | 06-11-08

Ben aan't poetsen maar kom toch even snel piepen hier. Die wc-rol... jaaa, ik haat het ook. Maar Duvel? Nee dank u, geef mij maar die pannenkoek. En in plaats van een boek te kopen kom je die volgende keer bij mij maar lenen. Ik heb massa's boeken want ik lees graag. Misschien kunnen we ruilen? :-)

Gepost door: nana | 06-11-08

Duveltje Tja,dat smaakt me ook wel,maar da pannekoeksken ook! Ik vind alles lekker! Kan ook altijd moeilijk kiezen als we uit eten gaan,ik zou altijd van alles eens willen proeven. Vroeger spaarde ik ook vanalles en nog wat,maar toen ik mijn interieur (weer eens) veranderd heb,heb ik alles verkocht op een rommelmarkt,en met de opbrengst ben ik om nieuwe spulletjes gegaan! haha!
Alé,merci voor de leuke tags,altijd leuk iets bij te leren van iemand anders!!!
Groetjes!x

Gepost door: Els | 06-11-08

Aaaaaah 7 te laat! Jammerrrr! En die eigenaardigheidjes...hmja...ik geloof niet dat ik daar ook maar iets níét van wist! hahahahahaha! Nou ja...van dat linkse rechtshandige...dat niet dus!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 06-11-08

Heel mooi postje zusje! Enne, we hebben allemaal onze kantjes hé!
De mijne staan er ook op hoor!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 06-11-08

Hallo Jientje een toffe omschrijving van je kwikslagen :-)
En je haat het om een wc rol te vervangen ?? ik maar denken wat kan er mis gaan met en wc rol ;-)ik doe niet graag een pak koffie open gegarandeerd dat er koffie op de keukenkast ligt maar een wc rol hihi dat moet je nog eens uitleggen .
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 06-11-08

Leuk om over je te weten! En als die nieuwe boeken je teveel worden koop ik ze wel van je. Ik lees alles wat los en vast zit nl.

Gepost door: Annette | 07-11-08

De commentaren zijn gesloten.