11-02-09

Blogjes en zo ...

Ik ging gisteren net even gaan zitten om een postje te schrijven, toen er een mailtje binnenkwam, die me de goesting om te bloggen ontnam.
NOG een paar mooie blogs minder, die van Nana, verdwenen in het ijle.
Ik hoop dat het haar verder goed blijft gaan, en ik  hoop stiekem, dat ze het bloggen binnenkort zo mist - en ons erbij- dat ze terugkomt.
Al vrees ik dat dit ijdele hoop zal zijn.

De goesting/ tijd en of inspiratie ontbreekt me ook wel eens met momenten, soms heb ik nu eenmaal zin om iets productiefs te doen ook.
Maar draai het of keer het, als ik dan eens in mijn archieven kijk ...
't Is best een heel mooi stukje in mijn leven, dat bloggen.
Iets wat ik nog niet zo direct wil missen.

collage blogvrienden

En de vrienden die ik er door heb leren kennen wil ik al helemaal niet missen ...
Jij ook niet Nana!
Het ga je goed meid!

09:34 Gepost door Jientje in Web | Permalink | Commentaren (8) | Tags: bloggen |  Facebook |

Commentaren

Het is een beetje... een neerwaartse spiraal hè...want om het hier leuk te houden hebben we toch elkaar nodig...hoevaak we ook zeggen dat het bloggen in eerste instantie voor jezelf is...ja natuurlijk, maar de interactie met de andere bloggers geven er net die glans aan die het heeft...of had! :-(
Hoe meer bloggers er het bijltje geheel of gedeeltelijk bij neergooien om wat voor reden dan ook, hoe minder gezellig het hier wordt. Want ook steeds minder te lezen en dús te reageren...echt wel heel erg jammer. Ik geef het niet op...ik doe graag mijn eigen ding en ik heb dat hier gevonden. Hopelijk zwem ik straks niet in mijn eentje rond in de grote blogvijver... :-)
Liefs!

Gepost door: mizzD | 11-02-09

Het klopt wat je schrijft Jientje. Ik begon een viertal jaren geleden met Fleurilynn, dat ik (jammergenoeg) verwijderde. Toen startte ik Dagsprokkels (dat ik jammergenoeg ook verwijderde). Waarom zeg ik jammergenoeg? Omdat duikelen in het archief leuk is! En dat kan nu niet meer. Maar ik heb ondertussen mijn Tussendoortjes en, ook al heb ik misschien kortelings even geen zin meer, ik verwijder het niet meer.
Ik vind het ook jammer dat Nana gestopt is.
Ik wens je nog een fijne woensdag Jientje!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 11-02-09

Wat jullie zonder mij zouden moeten doen? Nou... die verjaardagen staan gewoon ook op FaceBook heb ik begrepen..! :P

Gepost door: mizzD | 11-02-09

Ik zou het niet willen missen. Zo leuk om de kindjes te zien groeien als je terugblikt.

Gepost door: els | 11-02-09

Hé zusje, niet stoppen hé! Een beetje minderen, misschien eens een pauze, maar helemaal stoppen is zo drastisch... en als je dan terugkijkt in de archieven en al het plezier dat we al samen hadden door het bloggen, de uitstapjes samen, de foto's, de vrienden die erbij gekomen zijn, allemaal stuk voor stuk mensen die écht de moeite waard zijn, dan kan je dat toch niet over je hart krijgen? Impulsief stoppen is oh zo jammer, blogjes verwijderen ook, ik weet bijna zeker dat ze ooit terugkomt onze Nana...
Dikke knuffel en liefs,

Gepost door: Bientje | 12-02-09

Hallo Jientje WAt een mooie fotocollage ..ja spijtig he dat Nana zo ineens stopt ,maar we kunnen haar gelukkig nog bereiken hé :-)
hopelijk doen we samen met haar nog eens een uitstapje ..
Ninne

Gepost door: Ninne | 12-02-09

blogstop... inderdaad Jientje meer en meer bloggertjes stoppen ermee; gooien de handdoek in de ring of vertrekken naar Facebook. En eerlijk gezegd... hoe leuk het daar ook kan zijn niks is vergelijkbaar met bloggen. Mij gaat het de laatste tijd ook wat minder af maar de goesting komt terug... 'k Ben dus echt niet van plan om te stoppen; 't zou erg zijn mochten me ons mizzD'ke alleen laten rondzwemmen in de blogvijver. No way... :-)
Jammer van Nana. Had mooie blogs ! Misschien komt ze ooit terug...
Groetjessssssssss

Gepost door: Lucretia herself | 12-02-09

Nana Ik vind het ook erg jammer dat Nana met haar blog stopt, want ik ging er ook graag op bezoek. Maar ik denk dat we het allen wel eens voor bekeken houden. Ik ben ook de 2de keer begonnen nu. Vroeger onder ceecee.skynetblogs.be. En ik vind het nu heel jammer dat ik toen praktisch alle teksten verwijderd hebt. Uiteindelijk blijf je er zulke goede herinneringen aan houden en zie ... ineens ben je opnieuw bezig. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan zeker.

Gepost door: stefanie | 15-02-09

De commentaren zijn gesloten.