04-08-10

Even terugblikken ...

Waar vernieuwing al niet goed voor is hé? Toen ik hier een paar dagen geleden aan deze blog begon te prutsen sleutelen had ik geen idee of ik het bloggen nog terug leuk zou vinden dan wel of ik na korte tijd groen van ergernis voorgoed de boeken zou dichtdoen. Een beetje klikken en zoeken later ben ik best tevreden met mijn nieuwe look, en zo te zien ben ik de enige niet die terug de blogkriebels te pakken krijgt.
Elke dag posten zoals vroeger zit er wel niet in voorlopig, ik weet begot niet hoe ik dat toen allemaal aan elkaar geschreven kreeg! Soit. Ik ben er weer, da's tenminste alweer iets.

fave five.jpg

Onze vakantie lijkt alweer zo ver weg, we zijn ondertussen alweer meer dan een maand thuis. De maand juli was er eentje om nooit meer de vergeten. Als ik er zo op terugkijk lijkt het begin van juli vreselijk lang geleden, en toch was die maand zo snel voorbij? Misschien is dat omdat er zo vreselijk veel gebeurd is?
Even draaide heel onze wereld rond familie, ziekenhuis, gezondheid en de zorg om mama.
Mama, die ons allemaal versteld deed staan met haar enorme wilskracht en levenslust.  Een dikke maand later kunnen we er gelukkig op terugkijken als iets dat "voorbij" is. Mama is elke dag sterker en heeft ondertussen de touwtjes van haar huishouden weer helemaal zélf in handen.

Ondanks de drukte was er ook tijd voor een paar leuke uitstapjes.
Goed gezelschap op de Gentse Feesten - waar we eigenlijk niet zóveel van de Feesten gezien hebben - maar dat kon de pret niet drukken.
Met mijn ventje samen het plezier van het fietsen ontdekken langs de oevers van de Schelde in Bornem en een dagje zomer vieren met Nana in Antwerpen. Stof voor nog een paar postjes.
Ik loop achter, ik weet het. Maar wat geeft het? Zolang er hier maar af en toe een postje verschijnt, toch?17:33 Gepost door Jientje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ja die vernieuwing doet weer eten hé Jientje?! ;) Maar het heeft ook wel wat voeten in de aarde gehad hoor en er zijn nog van die kleine dingen die maar niet in orde komen.
Of mijn tekst heeft enorme gaten onder de foto's, of ze gaat er naast gaan plakken. Vroeger kon ik lijntjes trekken, zo bleef alles netjes onder elkaar, nu is het een wirwar van tekst en foto's en verchijnt het niet op de blog zoals in mijn postje te zien is, heel ambetant!
Maar we komen er wel en van Milo's blog ben ik al heel tevreden, nog een paar kleine dingetjes. Hij lijkt ook heel moeilijk te laden, al weet ik niet waarom ...

Gepost door: patsy | 04-08-10

Ben blij zusje om je weer in ons blogmidden te hebben!
Bij mij zijn de blogkriebels ook weer aardig begonnen! Gek hé?
Liefs,

Gepost door: Bientje | 04-08-10

Hoi zusje!
Ik ben blij dat er weer af en toe iets te lezen valt hier! Ik heb nooit begrepen hoe jullie het deden om elke dag een nieuw postje te schrijven. Maar na meer dan een jaar stilte is het leuk om hier ook weer te lezen!
Groetjes!

Gepost door: lena | 04-08-10

Rustig aan gaat óók vooruit! ;-)
Mooie foto's..jullie mama ziet er stralend uit..ben blij dat het weer zo goed gaat met haar!
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 04-08-10

Ik vind het alleszins geslaagd !
Mijn planning is om,na de verhuis,weer regelmatiger te gaan bloggen.

Gepost door: Christel | 06-08-10

Ik vind het alleszins geslaagd ,de nieuwe look !

mijn planning is om,na de verhuis,weer regelmatiger te gaan bloggen..

Gepost door: Christel | 06-08-10

De commentaren zijn gesloten.